fredag 31 januari 2014

VECKA 5

Det är inte varje dag som vi går skolan på en lördag. Alla eleverna var jätte duktiga och det var jätte roligt att se er föräldrar och alla besökare.Det var lite jobbigt att pärla med de minismå pärlorna, men många hade bra tålamod!

Här tränar vi på kängurumatte i grupper. Jätte roligt att se hur eleverna samarbetade med varandra, lyssnade och förklarade för varandra :)
NO experimentet där vi skulle se vad som hände med en uppblåsta ballongen som satt fast på ett sugrör. Eleverna hade ett snöre som det hade trätt ett sugrör på, sedan blåsa de upp en ballong och sätta fast på sugröret och släppte ballongen. Det var svårt att blåst upp en ballong och några fick försöka ett par gånger innan de lyckades skicka iväg ballongen :)

På uteskolan gick vi till hjorthagen och hade några övningar med talen 0 -100. Eleverna leker jätte bra och de är påhittiga att komma på olika lekar.
Idag har vi firat att eleverna har gått 100 dagar i ettan. De fick bygga med hundra makaroner, 100 paljetter, 100 stickor, 100 gem, 100 sugrör, 100 pärlor mm. Titta gärna på vår utställning, utanför klassrummet.
Önskar er alla en trevlig helg!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar