fredag 11 april 2014

Vecka 15

Från Renatas besök den 2/4. Där hon peppade eleverna hur de skulle tänka när de ska ut på sina sommarexpeditioner. Att försöka tänka att man själv ska klara av sina utmaningar och inte jämföra sig med de andra. Vara stolt över sina egna prestationer!


 Veckan började med att hela skolan hade skräpplockardag och städa runt om skolan på olika platser. Alla var väldigt duktiga och stod i mot det tråkiga vädret. 

På tisdagen var vi bjudna på en musikföreställning med Jaerv. Fem duktiga killar som fick med sig hela publiken som bara ville höra mer när föreställningen var slut.
På NO fick eleverna prova på att hitta tyngdpunkten, genom att bygga med kaplastavar. Det var lite klurigt och många byggen föll ihop. Alla kämpade på och byggde om och om tills det stod :)


Koncentration.........


Se vad nöjd man är när det står kvar!


Vi har verkligen valt rätt dagar för uteskola! Hela veckan har det regnat och varit kallt men inte när det är torsdag och zebrorna ska på uteskola. Denna vecka gick vi till Lottenlund där vi först mumsade på matsäcken och sedan spelade "tjuven"


Man spelade två och två. De skulle ha 10 pinnar var och en tärning, sedan kastade den ena tärningen, det som tärningen visade så många pinnar fick man ta från sin kompis. Sedan gick turen över till den andra. Den spelare som lyckades ta alla pinnar från den andra spelaren, vann.
    Vilken fantastisk kör vi ha på skolan, de underhöll hela skolan i 45 minuter och de vara jätte duktiga! Tack!!

Ha en skön helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar