fredag 5 oktober 2012

V 40

Hej!

Veckan började med att klassen hade Jonathan som vikarie. Min yngsta dotter Vera var förkyld och hemma från förskolan under måndagen. Resten av barnen på hennes avdelning har varit hemma pga magsjuka så jag ska väl inte gnälla.

Det är svårt att inte nämna ordet regn när jag tänker tillbaka på veckan. Jag hoppas verkligen att hösten börjar visa upp en trevligare sida snart. Sandlådan spärrades av i torsdags. Alltför många elever hade helt enkelt fastnat i leran.

I tisdags var det premiär för datorerna. Vi har arbetat med fingersättning, allmänna datorkunskaper samt textprogrammet Pages. Nästa vecka kommer vi pröva på sidorna Espresso och Kunskapsstjärnan. 

Linda K och Ulrika har haft Mugi-tester med klassen i gymnastiksalen. Det är olika övningar som undersöker elevernas motorik.

Årets första klassråd var i onsdags. Eleverna hade inte så mycket att ta upp i dagsläget, de verkar nöjda med vardagslivet på skolan.

Klassen arbetar på bra under lektionerna. Däremot är det fortfarande något stökigt vid samlingar samt vid friare lekar och spel. 

Hoppas ni får en trevlig helg!

/Ken    En pärlplatta i väntan på att strykas


Regnig fika i HjorthagenSå här bör en tallrik med mat se ut.


En av få soliga stunder. 


Avstängd sandlåda!


Premiärskrivning på dator Mugi-test

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar