fredag 26 oktober 2012

V 43


Hej!

Nio och en halv vecka, inte bara en film utan även de antal veckor som Zebraklassen varit igång. Inför höstlovet kan jag konstatera att lektionerna går bra. Eleverna samarbetar väl och finner arbetsro när de jobbar individuellt. De har börjat äta mer av skolmaten, inte bara smaka/skaka/lämna tillbaka...

Det känns jätteroligt att vara med på färden från början. Jag vet att barnen både vill och kan så mycket. Ibland räcker inte dagarna till men som tur är finns det alltid en morgondag.

Veckan har varit speciell. Vi firade FN-dagen i onsdags men redan i tisdags fick vi celebert besök av Ursula och FN-filuren. Det var ett minst sagt spännande möte.

Linda Roos och jag har haft flera lektioner i halvklass. Det är verkligen en lyx som jag passar på att nyttja.

Skolans vernissage om Tanzania i onsdags var såååå häftig. Jag är enormt imponerad av alla elever och kollegor på skolan. Vilka otroligt fina konstverk och skapelser de gjort under dessa veckor. Ett stort tack också till alla ni som bidrog till vår insamling för skolan i Mbuko. Totalt 7700 kr kommer SSL att ta med sig till orten i november. Vi får se vad de gör för pengarna.

Hoppas ni har möjlighet att vara hemma några dagar med era barn nästa veckas höstlov.

Vi ses på utvecklingssamtalen under vecka 46 och 47.

Trevlig helg!
/KenFN-filuren och Ursula...


... tillsammans med Giraffer och Zebror.


Stationsövningar med mattematttan....


tiokamraterna...


talordning på Espresso...


och brädspel.


Namn paras ihop med bokstäver.


Det gäller även att kunna koppla av efter en hård arbetsdag.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar