fredag 1 februari 2013

V 5

Hej!

Som flera av er märkt har fredag morgon varit rätt rörig de senaste veckorna. Klassen har idrott, jag har lektion på annat håll och Anita har fått nya tider. Vi kommer ändra detta så att Anita är med på morgonen, känns inte hållbart annars för Ulrika att hålla en givande lektion.

Det har annars varit en vecka med stor frånvaro. Både sjukdom och ledighet bidrog till att vi var så få som 15 elever i onsdags. Jag hoppas på friska och pigga barn nästa vecka. Anita har även hon varit sjuk hela veckan. Felix har varit med klassen istället.

Vädret har ställt till lite grann i planeringen. Ena dagen isbana och den andra dagen lervälling med inslag av sjöar. Känns bra att eleverna har bra kläder med sig, tack för det. Båda förskoleklasserna har en Vinterexpedition planerad på onsdag nästa vecka. Riktigt vad som ska hända då får vi avvakta med tills vi är säkra på vädret. Inget mer än den vanliga matsäcken behövs dock.

Hoppas alla har möjlighet att vara med på klassträffen i morgon lördag i Fredrikshall mellan kl 13-15. Tyvärr missar jag p g a en tidigare inbokad aktivitet. Jag får ta revansch vid nästa tillfälle.

Ha en trevlig helg!
/KenVeckan startade med rolig kramsnö.


En snöhäst?


Sodoku, med både siffror och fruktMattemattan


KorsordEfter snö kommer regn. Detta var absolut den roligaste dagen.


Hjälpsamma elever som tvättar av varandras lera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar