torsdag 29 maj 2014

Vecka 22 och sommarexpeditionen

Måste börja att säga att alla barn var jätte duktiga på sommarexpeditionen.....inget gnäll eller sura miner, bara ett glatt humör och en kämparvilja hos dem alla.

Det blev inte som vi hade tänkt från början, utan vinden var för hård och vi fick ändra lite på programmet. Vi började med att cykla 11 km, från Åker Styckebruk till Krampan, där fick vi spagetti och köttfärsås till lunch. Sedan delades alla in i två grupper, den en gruppen fick paddla på den sidan där det inte blåste lika hårt och den andra gruppen fick vandra en slinga i skogen. Efter en timme bytte vi grupper. När vi alla var tillbaka grillade vi hamburgare och marchmallows som avslut på vår härliga dagen. Ett stort tack till alla föräldrar som var med och till alla kollegor som har fixat med expeditionerna. 
På vandring med Ida som pratade och berättade olika saker för oss.


En titt på kartan vart vi är och vart vi ska gå!


Även föräldrarna var hungriga när lunchen kom!


Lite frilek kring baslägret!Alla barnen tyckte det var den godaste maten de har ätit. Alla åt med god aptit!Vätskekontroll efter 5km.


Redo att starta expeditionen!


Vi har även hunnit med att redovisa intervjuläxan för varandra, om vem vi intervjuade och vad de fick för svar på sina frågor. En jätte bra övning att våga prata inför en grupp. Alla var jätte duktiga!


Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar