fredag 16 november 2012

V 46

Hej!

Ännu en bra arbetsvecka till ända. Stationsövningarna fungerar bättre och bättre. Eleverna börjar även känna av arbetsron under lektionerna.

Stora nyheten i veckan har varit att klassen ska spela Julevangeliet på skolans Julfest den 15 december. Jag skickar ut mer information om vad eleverna behöver för kläder samt föremål den dagen. Ni behöver inte köpa något nytt, det finns säkert att låna. Vi på skolan har t ex en hel del saker kvar från tidigare års föreställningar.

I tisdags var vi på besök hos Björnarna i åk 3. De visade oss programmen Storybird och Keynote. Härligt att se min gamla och nya klass på samma ställe. Inga problem att ha 44 elever i samma klassrum ibland.

Alla i klassen har nu varit vid Mariefreds brandstation med Magnus. Inte nog med det, vi fick även  besök av Michael från Strängnäs Räddningstjänst under fredagen. Nu är Zebrorna verkligen experter på brandsäkerhet.

Tack för alla trevliga utvecklingssamtal denna vecka. Det är alltid lika givande att träffa föräldrar och barn tillsammans. 

Hoppas ni får en trevlig helg!
/Ken  Högergruppen redo för utryckning!Presentation i Björnarnas klassrum.
Samarbete för fullt.Marta berättar om Julevangeliet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar