fredag 23 november 2012

V 47

Hej!

I måndags hade eleverna glömt bort det mesta vad arbetsro heter. De gjorde sedan stark comeback och avslutade veckan galant. Klassen har arbetat riktigt bra under lektionerna, både ensamma och i grupp. De har lyssnat bra samt varit koncentrerade. Riktigt roligt!   

Ulrika och Anita berömde även klassen rejält efter idrottslektionerna i torsdags och fredags. Eleverna tycker tydligen om vuxna styrketräningspass.

Vi bjöds på grönsaksmingel i tisdags. Elsas skafferi hade med sig häftiga grönsaker samt dipsåser. Min favorit var kålrabbi och polkabetor. 

Marta drog igång repetitionerna inför julspelet. Vi kommer öva rätt mycket under kommande veckor. De ska ju både sjunga och agera som sagt.

Detta var tyvärr Linda Roos sista praktikvecka. Jag önskar henne lycka till med resten av utbildningen och hoppas att hon kommer tillbaka till oss snart. Vi firade hennes sista dag genom att mumsa på popcorn samt titta på filmen "Trolltyg i Tomteskogen" i fredags. 

Det var tänkt att förskoleklasserna skulle gå på bio onsdag nästa vecka. Ia och jag bestämde oss för att ställa in besöket. Filmen visade sig vara lämplig från 7 år och inte heller så givande för våra elever. Vi tar uteskola som vanligt och visar film på fredag i klassrummet istället.

Tack för alla bra utvecklingssamtal som varit denna vecka!

Ha en trevlig helg!

/Ken
Morgonfåglar i trädet.


Måndagsmassage med Anita.


Svenska med Linda.


Grönsaksmingel.


Första övningen av Julevangeliet


FILMTAJM!!!


Saft, popcorn och salta pinnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar