söndag 30 november 2014

Vecka 47 och 48

Hej!

Förra veckan hann jag tyvärr inte med någon blogg.....och denna vecka fick även vänta ett par dagar extra :( 

På idrotten förra vecka hade vi basketfia. En basketövning där eleverna fick träna på att skjuta på korgen och träffade man korgen fick man flytta sin spelpjäs ett steg på spelplanen. 
 Spelplaner är som i fia med knuff men vi hade ingen knuff.
Det laget som satte sin kona i mitten först var det vinnande laget sedan spelande de andra lagen vidare om andra, tredje och fjärde plats.

 Ett roligt spel där alla i laget har en lika mycket delaktighet.


Lottie var hos oss och där fick eleverna rita av sig själva. De skulle tänka på hur de själva ser ut och fundera kring hårfärg, ögonfärg eller andra igenkännande tecken.Jonas från Finland som var hos oss tidigare i höstats fick med sig brev som vi hade skrivit till hans klasskamrater. Nu har vi fått svar och eleverna har fått läsa breven och sedan skrivit ett nytt svar som vi ska skicka till Finland :)Marta och Jessica hade en samling för oss där vi fick ser fina bilder och lyssna till deras fantastiska resa som de har fått vara med om. 
Det var spännande att se alla djur de har fått se och hur skolan såg ut och hur miljön kring skolan och där de bodde var....I fredags gick vi i fackeltåg till kyrkan där vi hade en jätte fin adventssamling. Alla var jätte duktiga i kyrkan att lyssna och sitta stilla. 


Sebastian fick tända första ljuset!


När vi kom tillbaka till skolan hade köket dukat upp med varm saft och pepparkakor!


På idrotten hade vi byggt upp en grovmotoriksbana, vissa övningar var svårare än andra....men eleverna tyckte det var spännande att prova på.

Åla under bron utan att nudda taket!


Balansera på bommen!


Rulla som en stel pinne!

Ta sig igenom ringarna utan att få stötar!


Nu har vi inte många veckor kvar fram till jul!
Idag startar vi även med vår julkalender!!

// Linda Inga kommentarer:

Skicka en kommentar