fredag 3 oktober 2014

Vecka 40

Nu är det fredag igen.......veckorna bara springer iväg! 
..jag upplever att eleverna här i slutet av veckan blivit mer trötta och inte orkar lite mycket. Det märks att mörkret och vädret påverkar oss. 

I veckan har vi jobbat med vårt tema "svampar och bär" där eleverna i grupp skriven en faktatext om två svampar och ett bär. Samarbetet mellan varandra fungerar bara bättre och bättre, jätte roligt att se!

På svenskan har vi arbetar med "resan till skatten" i olika läsgrupper. Där eleverna först läser högt för varandra och sedan får svara på frågor om kapitlet   
Idrotten denna vecka har bestått av hinderbana och olika stationer. Där vi har tränat på vår grovmotorik som åla, klättra, hoppa, styrka mm.


På bilden denna vecka har vi fortsatt med vårt tema "mumin" där vi håller på med vårt alster som kommer sitta uppe på vernissagen veckan efter höstlovet.

Vi har även färglagt mandalas för att träna vår finmotorik.


Som avslutning på veckan var vi på en musikföreställning som handlade om mumintrollet. Det var två pianospelare som spelade vacker musik till en saga som visades på en tv. Eleverna satt som ljus i ca 45 minuter och bara lyssnade. De var jätte duktiga!Nu tar vi helg och laddar batterierna till nästa vecka!

// Linda 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar